Vid version 1.18 kommer terränggenereringen ändras, bra eller dåligt?

Nyheter

Som ni kanske vet kommer Mojang att ändra sättet för terränggenerering att ändras i version 1.18, är detta bra eller dåligt? Det betyder att man måste skapa om världen för att ta del utav alla nya saker i världen, så som olika och nya biomes och annat skojigt.

Det betyder alltså att man måste skapa om kartan eller världen om du hellre säger så, då kommer allt försvinna som man gjort, det är både bra och dåligt, tråkigt med allt man byggt och gjort, men ibland behövs det uppdateras lite. I den nya världen är det större grottor, högre berg, ny ”fjäll” biomes, ny grott biomes och grottor med översvämmad mark.

Man får hoppas att ni gillar detta, skriv gärna vad ni gillar om det nya systemet för att generera världar i. Vissa vill inte att sakerna ska försvinna, vissa vill ha nytt och kunna upptäcka nya saker i Minecraft.

Så kan det se ut!

Visst är det roligt med nya biomes och att dom infogar nya områden i spelet men lite tråkigt ibland att man tyvärr måste köra en helt ny värld och allt det gamla försvinner, men vad ska man göra? Man tycker ju att dom borde kunna göra så att det man inte upptäckt av världen skulle kunna innehålla nya områden, biomes, blocks med mera.

Lämna ett svar