Hur du skapar en Minecraft-server

Nyheter

För dig som inte vill betala eller köpa en Minecraft-server, det finns gratis och du kan ha en på din egna PC eller Mac, det vill säga du kommer bara ha igång servern när din dator är igång!

Att spela Minecraft är ett roligt sätt att umgås med vänner och familj. Om du inte vill betala för en server, finns det ett gratis alternativ: att skapa din egen server på din dator.

Med en egen server kan du skapa dina egna världar och kontrollera alla inställningar. Du kan även dela servern med dina vänner så att de kan delta i dina matcher.

För att skapa din egen server behöver du bara ladda ner och installera programvaran. När du har gjort det är det bara att köra igång din server. Det är ganska lätt att göra då allt du behöver göra är att starta programmet.

Du kan anpassa din server efter dina önskemål. Du kan ändra inställningar för sådant som antal spelare, spelregler eller vilka former av mods som är tillgängliga.

Servern är dock bara igång så länge din dator är igång. Om du stänger av datorn kommer servern inte längre att vara tillgänglig. Det finns dock ett antal tjänster som du kan använda för att hålla servern igång oavsett om din dator är igång eller inte.

Att skapa en egen server är ett bra sätt att spela Minecraft utan att behöva betala. Du kan ha full kontroll över dina inställningar och dela servern med vänner.

Lämna ett svar