Minecraft, the end, draken.

Nyheter

Hur tar man sig till the end i Minecraft och hur dödar man draken?

Minecraft är ett populärt och älskat onlinespel som ger spelare möjlighet att uppleva ett unikt äventyr. För att nå slutet av spelet måste spelare först ta sig till the end. Det är ett specifikt område som kan nås via en portal som först ska byggas. För att bygga portalen måste spelare samla ett antal specifika föremål.

För att bygga portalen till the end behöver spelare först samla treghastflis (obtained from mining a Netherrack block with a pickaxe). Sedan måste spelare bygga en ram av glasblokar som är fyra blokar bred, fem blokar hög och fyra blokar djup. När ramen är klar måste spelare lägga ut treghastflis runt ramen.

När den är klar kommer spelare att få en portal som tar dem till The End. När spelare anländer till The End måste de döda draken som är den sista bossen. För att döda draken måste spelare först fånga enderperlor som kan hittas genom att slåss mot Enderman. Enderman kan hittas i the End och de kan fångas med en fiskespö.

När spelare har samlat tillräckligt med enderperlor måste de skapa en enderdragare. För att göra detta måste spelare samla tre stycken obsidianblokar, en styck diamantblok, fyra stycken enderperlor och en styck blaze rod. När dessa föremål har samlats ska de läggas i en shapeless crafting table för att skapa en enderdragare.

När spelare har skapat enderdragare måste de använda den för att kasta mot draken. När den har träffat draken kommer draken att förlora hela sitt hälsa och då måste spelare använda sina vapen och föremål för att döda draken. När draken är död kommer spelare att vinna spelet.

Om spelare följer alla dessa steg kommer de att ta sig till the End och döda draken. Det är ett unikt äventyr som kommer att ge spelare stor möjlighet att utforska och uppleva det vackra spelet Minecraft.

Lämna ett svar