Tycker du att Microsoft förstört Minecraft?

Nyheter

Som rubriken lyder, det var ett antal år sedan Microsoft köpte upp Mojang, är det bu eller bä? Många har valt att sluta spela då man tyckt att Microsoft förstört spelet, håller du med?

För fyra år sedan köpte Microsoft upp Mojang, utvecklarna bakom det populära spelet Minecraft. Det har haft stor inverkan på spelare och fans, och många har gått ifrån spelet helt och hållet. Ett antal år senare så kommer vi nu och frågar oss – var det bä eller bu?

Först och främst, Microsoft har inte förstört spelet. Om någonting så har de gjort det ännu bättre. Microsoft har lagt till en rad uppdateringar och förbättringar till spelet, vilket har gjort det mer tillfredsställande än någonsin. De har också lyckats stärka företagets tillgångar genom att sälja DLC-paket och ladda ner expansioner.

Med det sagt, det finns fortfarande många som tycker att Microsoft har förstört spelet. Spelet har förlorat en viss grad av sin ursprungliga charm eftersom det är mer övermäktigt och kommersiellt. Microsoft har också lagt till många nya funktioner som kan vara förvirrande för nya spelare.

Slutligen, det är svårt att säga om Microsofts förvärv av Mojang var bu eller bä. Det beror helt på vilken typ av spelare du är. Om du är en hardcore-fan som gillar att följa originalet, är det troligt att du skulle vara missnöjd. Om du är en ny spelare som letar efter nya sätt att spela, kanske du tycker att Microsoft har gjort ett bra jobb. Det är upp till dig att bestämma.

Lämna ett svar