minecraft

25 sätt Minecraft används i klassrummet

Nyheter

minecraft-in-the-classroom-feat-1024x533

Grundaren av Fractus Learning, Nick är en pizza-älskande australgenare som bor o jobbar i Dublin, Irland. Med en bakgrund inom utbildning, teknik och digital produktutveckling, Skapade Nick Fractus för att ansluta folk som delade hans passion för teknologi och hur det kan få utbildningar till liv.

Det är svårt att tro att bara 6år sedan var det nästan ingen som hade hört talas om Minecraft. Det var lite mer än ett hobby projekt för skaparen Markus Persson. snabb spola till 2016 och Minecraft har helt förändrat hur vi uppfattar videospel.
Minecraft börjar som en nyhet i en handfull av innovativa klassrum, och är nu en grund av kursplaner runt om i världen. Allt ifrån matte till geografi och även kvantmekanik, Minecraft och fantasifulla lärare vänder intetsägande ämnen i otroliga uppslukande och lärande upplevelser.

minecraft-in-the-classroom

Lämna ett svar