Blir Minecraft film?

Nyheter

För er alla som undrar och är nyfikna, kommer Minecraft bli en film?

Minecraft har fått en enorm popularitet efter att det släpptes år 2011. Sedan dess har det tagit världen med storm och har blivit en av världens mest populära datorspel.

Detta har lett till att många människor har undrat, kommer Minecraft bli en film?

Faktum är att det kommer att bli en film. Det är planerat att filmen ska släppas år 2022 och regisseringen av filmen är tilldelad Rob McElhenney. McElhenney är mest känd för sin roll som Mac i TV-serien ”It’s Always Sunny in Philadelphia”.

Filmen kommer att vara baserad på det ursprungliga spelet, men det kommer att innehålla helt nya element. Filmen kommer att följa en pojke som försöker rädda sin far från en ond makt som har tagit över hans värld.

Filmen är producerad av Warner Bros. och kommer att vara en animerad film. Filmen kommer att ha en mix av både stop-motion och CGI-animation.

Det kommer också att finnas ett par välkända skådespelare som kommer att dubba några av figurerna. Dessa skådespelare inkluderar Jason Fuchs, Tori Bates, Jack Black, J.K. Simmons och Jesse Eisenberg.

Minecraft-fans kan se fram emot att se filmen 2022. Med tanke på uttalanden från producenterna, verkar det som att filmen kommer att vara en bra hyllning till det ursprungliga spelet.

Lämna ett svar