April april, din dumma sill

Nyheter

Gick ni på något aprilskämt igår då i Minecraft?

Igår, den 1 april, var det aprilskämt-dagen och det var väntat att särskilda överraskningar skulle finnas i den populära block-byggaren Minecraft. För att fira den här dagen, lanserade Minecraft ett helt nytt sätt att se på aprilskämt.

Det hela startade med att spelare som loggade in fick se en specialskärm som presenterade dem för det kommande aprilskämtspelet. Spelare som fortsatte spela upptäckte att alla block i spelet hade blivit bytta ut med nya, mer komiska block. Det var till exempel block som utstrålade en färgglad glöd, block som inte fanns där de var förväntade och block som plötsligt försvann när man tog ett steg närmare.

Förutom de nya blocken utforskade spelare också ett antal aprilskämt som hade lagts till i spelet. Dessa inkluderade saker som mysteriska skåpbilar, konstiga föremål som dyker upp ur ingenting, och till och med varelser som springer runt och gör roliga saker.

Spelare som deltog i aprilskämtspelet var mycket imponerade av det som Minecraft hade gjort. Många fann det som ett kul sätt att fira 1 april och även ett sätt att låta människor njuta av spelet på ett nytt sätt.

Det verkar som att aprilskämtspelet var en stor framgång och att det kommer att bli ett årligt inslag i Minecraft. Om du är sugen på ett roligt sätt att fira 1 april nästa år, kan du vara säker på att Minecraft kommer att ha något kul att erbjuda.

Lämna ett svar