Minecraft-stjärnan Technoblade är död

Nyheter

Snott direkt från Aftonbladet.se:

”Blev bara 23 år gammal,

Youtubern Technoblade är död.

Bara några timmar innan han gick bort, hann Minecraft-stjärnan skicka en sista hälsning till fansen.

Den amerikanska Youtubern Technoblade är död. I en video på stjärnans youtubekanal, där han har över tolv miljoner prenumeranter, har en sista video publicerats.

Technoblades pappa läser där upp ett sista meddelande som sonen skrev bara timmar innan han gick bort.

– Om du tittar på det här är jag död, läser pappan högt.

Technoblade tackar fansen

I meddelandet tackar Technoblade alla fans som har köpt tröjor och merch från honom de senaste åren. Pengarna kommer att gå till att finansiera syskonens studier i framtiden.

– Tack för att ni har stöttat mitt innehåll genom åren. Om jag så hade hundra liv skulle jag välja att leva dem som Technoblade. Det här har varit de lyckligaste åren i mitt liv, låter han hälsa via pappan.

I videon avslöjas det för första gången att Technoblade egentligen hette Alex. Samtidigt visas de allra första bilderna på honom för fansen.

Drabbad av cancer

På en av bilderna sitter han i en säng med slangar i näsan. För ett år sedan drabbades Technoblade av sarkom, det vill säga cancer i kroppens stödvävnader.

Trots sjukdom fortsatte han hela tiden att publicera videor och livestreams där han spelade det populära datorspelet Minecraft.

– Han var det mest fantastiska barnet någon hade kunnat önska sig. Jag saknar Technoblade. Tack till er alla för allt. Ni betydde så mycket för honom, säger Technoblades pappa.”

Källa: Aftonbladet.se

Lämna ett svar