Minecraft Java och Bedrock Edition för PC

Nyheter

Vad tycker du om priset på 279 SEK för Minecraft Java och Bedrock Edition till PC är? Är det för dyrt eller är det värt hela nästa 300 SEK, är du nöjd över det? När jag själv skaffade Minecraft så kostade det cirka 30 SEK och det var inte så stort då som nu, utan väldigt litet.

Det fanns inte multiplayer (samspelsläge) då utan man fick sitta och spela ensam i sitt sovrum, men nu kostar det nästan 10 gånger så mycket än vad det gjorde back in the days, det vill säga år 2009, mycket har hänt sedan dess, både bra och dåliga saker. Tyvärr har Microsoft köpt upp Minecraft och Mojang, och därmed förändrat spelet på olika sätt. Vissa gillar det, vissa ratar det.

Men nu är fråga, är det verkligen värt nästan 300 SEK? Från innan 30 SEK. Jag skulle inte köpt spelet idag om det kostade så mycket, men det är bara jag det. Får man veckopeng kanske man vill lägga den på detta spelet då man numera kan spela ihop med andra via antingen Realm eller på en offentlig server och utforska och leta efter äventyr. Det kan vara uppfinningsrikt och underhållande, det säger jag inget om, utan tvärtom, det är påvisat att man blir mer kreativ och uppfinner saker man annars inte skulle ha gjort.

Här får ni lära känna både ”Steve” och ”Alex”, Alex är den nyare karaktären

För den som inte vet om den kommer gilla spelet finns det en demo av spelet som man kan ladda ner, för att se om man verkar gilla det och spendera 279 SEK på ett spel man kanske inte ens kommer gilla. Så det är bra, det får en att upptäcka och kunna utforska lite innan man bestämmer sig! Lär känna Steve och Alex!

Lämna ett svar